Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Inez 160 Børstet Messing

Varenr. GK-BD-343346-11

69,00 kr.

4 på lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Køkkengreb Inez i børstet messing udstråler en tidløs elegance og er tilgængeligt i to forskellige hulafstande – 128 mm og 160 mm.

Dets stilrene og minimalistiske design gør det velegnet til mange forskellige boligindretninger, uanset om det er i køkkenet, badeværelset, soveværelset eller stuen. Den børstede messingoverflade tilføjer også en smuk glans, der giver en følelse af elegance til enhver indretning.

Køkkengreb Inez er mere end blot funktionelt; det er også en smuk udsmykning i dit hjem. Det tilføjer karakter og stil til dine skabe og skuffer og løfter hele indretningen på en subtil måde. Med Inez-grebet får du ikke kun en praktisk løsning, men også et æstetisk statement, der beriger din boligindretning med sin tidløse skønhed.

Knop 2078 børstet messing er et godt supplement til dette greb.

Produktspecifikationer:
  • C/C: 160 mm
  • Længde: 170 mm
  • Højde: 29,5 mm
  • Bredde: 10 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer inkluderet: Passer til fronter/låger 16-19 mm
  • Produkttype: Køkkengreb, skabsgreb, møbelgreb, badeværelsesgreb
  • Producent: Beslag Design

Se alle de andre messing greb.

Greb og knopper fra Beslag design

Deres udvalg af køkkengreb, møbelgreb, køkkenknopper og møbelknopper, passer perfekt til enhver indretningsstil. Så der er rig mulighed for at skabe din helt egen stil i din boligindretning. Deres sortiment spænder fra det mest trendy til det klassisk landlige. Uanset om du foretrækker et klassisk, tidløst, elegant eller moderne design, så er der helt sikkert greb og knopper, der matcher din personlige stil og æstetik.

De byder på et bredt udvalg af greb, knopper og dørgreb, der er velegnede til brug i alle typer rum, lige fra hjemmet, til butikken, kontoret, restauranten og hotellet. Deres udvalg afspejler, at de rette detaljer ikke blot fuldender indretningen, men også fortæller en historie og fremhæver det personlige præg.

Kvalitet, holdbarhed og æstetik er en fælles nævner i deres udvalg. De stiller høje krav til deres leverandører og prioriterer bæredygtighed for at minimere miljøpåvirkningen og sikre etisk fremstillede produkter gennem hele processen.

Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.