Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Krom Dot

Varenr. HS-FP-511360030-08

57,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Søger du en klassisk grebsløsning til dit hjem, så vil vi foreslå dig at se nærmere på krom knop Dot. Knoppen er udformet med en smal fod og et bredere hoved, og den funktionelle udformning kommer virkelig til sin ret, når knoppen tages i brug.

Nyd knoppens brugervenlighed og stilfulde udtryk ved at placere den på fronterne rundt om i køkkenet, eller lad den give et fint twist til det klassiske møbel.

Ud over denne krom knop, så fås knoppen også med et rustfrit look med samme klassiske udformning. Uanset hvilken af de to udtryk du vælger, så er du sikker på at få en god og brugbar knop til dit hjem.

Køkkenknop Dot fås også i ubehandlet messing og rustfri look.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 30 mm
  • Dybde: 26 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se alle vores krom knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.