Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Lounge 160 Blank

Varenr. HS-FP-240330160-18

99,00 kr.

4 på lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Den skinnende blanke overflade på dette køkkengreb er med til at give den et lækkert udtryk, og den klassiske udformning gør den superanvendelig, idet den kan matches med enhver indretning.

Med sit skinnende ydre kan du på enkel vis ændre det samlede indtryk på møblerne rundt om i dit hjem. Et køkkengreb som dette kan være til at gøre hele forskellen.

Du kan også med fordel tage et kig på de andre modeller i Loungeserien, der byder på følgende udtryk: Silke poleret, børstet messing, poleret messing, sort, gun-metal og i ubehandlet messing. Lounge grebet laves også med et overtræk i læder, som er med til at give den et helt særligt touch.

Bøjlegreb Lounge fås også i en kortere model på 128 mm.

Produktspecifikationer:
  • C/C: 160 mm
  • Diameter: 7 mm
  • Længde: 174mm
  • Bredde: 7 mm
  • Dybde: 35 mm
  • Materiale: Rustfrit stål, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.