Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Slim 160 Krom

Varenr. GK-FP-515460160-08

99,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Grebet her vil med sine afrundede former skabe et lækkert modspil til skabe og skuffers skarpe kanter. Dette køkkengreb er udformet på en måde, så det er bredest i bunden og smallest i toppen, og det sikrer en solid montering på den valgte front og ikke mindst en yderst komfortabel grebsoplevelse.

Grebet er en del af Slim-serien, som byder på greb i flere forskellige udtryk og længder, så der er rig mulighed for at finde et greb, der går helt perfekt i spænd med din indretning. Med denne model i krom får du et stilrent look, som vil klæde køkkenskabe såvel som skabslåger i soveværelset og kommoden i entréen.

Køkkengreb Slim fås derudover i 2 længere modeller på 320 mm og 448 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 200 mm
  • Bredde: 8/11 mm
  • Højde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Neuhaus
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre køkkengreb i krom.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.