Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Edge Bow 160 Krom

Varenr. HS-FP-423920160-08

130,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Edge Bow er et tidløst og klassisk profilgreb, som med sin brede monterings- og grebsflade sikrer dig et solidt og behageligt greb, så du let kan komme til indholdet i skuffer og skabe. Samtidig får du et slidstærkt greb, så du kan nyde dine nye håndtag år efter år, og så er det let at holde rent.

Grebet er produceret af det danske firma Furnipart og designet af Adam Laws, så du er sikret et tidløst design, høj funktionalitet og kvalitet for pengene. Dette profilgreb kan bruges i hele hjemmet og sikrer en rød tråd i indretningen. Kort sagt er Edge Bow 160 oplagt til dig, der søger en enkel, stilren og elegant løsning, som holder.

Grebet fås også i rustfri stål finish.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Længde: 200 mm
  • Højde: 40,9 mm
  • Bredde: 18 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se de andre krom greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.