Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Edge Bow 160 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-423920200-66

82,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Leder du efter et smukt profilgreb, som skiller sig ud fra mængden, er dette et ideelt valg. Med sin organiske form er grebet et kunststykke i sig selv og giver dit køkken et stilrent og moderne udtryk, som du kan glæde dig over år efter år. Det børstede look tilfører en eksklusiv finish og passer især til mørke elementer, så det fremhæves og skaber et blikfang i rummet.

Den halvrunde flade sikrer et godt greb, så du hurtigt kan få adgang til indholdet i dine skuffer og skabe. Kort sagt får du med denne moderne og stilrene fortolkning både profilgreb og funktionalitet i et.

Grebet fås også i krom.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Længde: 200 mm
  • Højde: 40,9 mm
  • Bredde: 18 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se de andre profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.