Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Slim 320 Krom

Varenr. GK-FP-515460320-08

142,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Med sit stilrene og enkle design er dette et klassisk valg, du ikke vil fortryde. Dette skabsgreb er velegnet til hele hjemmet lige fra køkken og bad til garderobe og møbler og fås i tre forskellige udtryk og længder, så du kan finde den farve, som matcher din stil og det øvrige interiør. Kromets blanke look giver rummet et køligt touch og skaber hermed balance i indretningen og det samlede udtryk.

Slim 320 er produceret af det danske firma Furnipart og designet af Neuhaus, så du er sikret kvalitet for pengene samt høj funktionalitet og et stilrent design, du kan nyde mange år frem.

Skabsgreb Slim fås derudover i en kortere model på 160 mm samt en længere på 448 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 320 mm
  • Længde: 360 mm
  • Bredde: 8/11 mm
  • Højde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Neuhaus
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre krom greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

320 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.