Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Vista 320 Blank Krom | Skabsgreb

Varenr. HS-FP-538560320-08

122,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette skabsgreb i krom finish, er inspireret af bronzealderens redskaber. Bag det blide ydre gemmer grebet en præcis geometri, der tilfører en dynamisk og raffineret elegance. På trods af de skarpe geometriske vinkler har grebet en behagelig og blid fornemmelse – næsten som at røre ved en sten på stranden, som havet har slebet helt glat og rund.

Greb Vista er skabt med omhu og en detaljeorienteret tilgang for at give dig et håndtag, der er enkelt og diskret, men samtidig bærer en organisk og naturlig charme. Dette er mere end blot et greb til køkkenlåger; det er en invitation til at omfavne skønheden i enkle former og nyde den beroligende fornemmelse af bløde kanter. Lad skabsgreb Vista være den subtile forandring, der tilfører dit køkken et strejf af tidløs elegance og funktionel kunst.

Du kan også vælge at se på den lidt kortere udgave på 256 mm og en endnu kortere på 160 mm.

Produktspecifikationer:
  • C/C (afstand mellem hullerne): 320 mm
  • Længde: 336 mm
  • Højde: 38 mm
  • Bredde: 10 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle krom greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

320 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.