Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Slim 448 Krom

Varenr. GK-FP-515460448-08

161,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Leder du efter et klassisk skabsgreb til dine køkkenskabe og garderobelåger, kan du med fordel se nærmere på dette. Grebet er med sin afrundede form en elegant tilføjelse til dine fronter, da det skaber balance til elementernes skarpe linjer. Det slanke design er produceret af det danske firma Furnipart og lader dine skuffer og låger træde frem i indretningen.

Grebet findes i flere længder og udtryk, så du kan skabe et unikt look i hvert rum, men sikre den røde tråd i hele hjemmet. Vælger du dette greb får du kvalitet for pengene og et tidløst design, som med garanti vil bringe glæde.

Skabsgreb Slim fås i 2 kortere modeller på 320 mm og 160 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 448 mm
  • Længde: 488 mm
  • Bredde: 8/11 mm
  • Højde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Neuhaus
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre krom greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

448 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.