Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Sorte håndklædekroge

Leder du efter en stilfuld og funktionel måde at organisere dine håndklæder på? Sorte håndklædekroge er den perfekte løsning, der kan få ethvert badeværelse til at se godt ud. Sorte håndklædekroge er moderne og er perfekt til at skabe et elegant udtryk på badeværelset. Uanset om du foretrækker slanke moderne designs eller traditionelle stilarter, har vi et bredt udvalg af sorte håndklædekroge at vælge imellem. Se vores udvalg af sorte håndklædekroge og find det perfekte match til dit badeværelse.

Rydfilter
 • Knage 1 Base 200 Mat Sort

  47,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Knage 1 Base 220 Mat Sort

  49,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Knage 2 Base 200 Mat Sort

  79,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Knage 2 Base 220 Mat Sort

  89,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Knage 4 Base 200 Mat Sort

  139,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Knage 3 Base 220 Mat Sort

  139,00 kr.
  Tilføj til kurv

Stilfulde sorte håndklædekroge

Sorte håndklædekroge er en stilfuld og moderne tilføjelse til ethvert badeværelse. Med deres elegante design og slanke, moderne udseende giver disse kroge dit badeværelse et frisk, moderne udtryk. Uanset om du leder efter en diskret løsning eller noget mere iøjnefaldende, er sorte håndklædekroge det perfekte valg. Giv dit badeværelse en smart og sofistikeret opgradering med sorte håndklædekroge.

Hvis du ønsker at holde en rød tråd i din badeværelsesindretning, har vi også masser af andet sort badeværelsestilbehør, der kan være med til at sætte prikken over i’et i din indretning.

Køb sorte håndklædekrog hos Grebkompagniet

Hos Grebkompagniet går vi op i flot indretning. Derfor har vi et stort udvalg af sorte håndklædekroge, der vil hjælpe med at holde dine håndklæder ude af vejen og samtidig tilføje stil til dit hjem. Uanset om du foretrækker traditionelt metal eller elegante moderne designs, kan du nemt finde sorte håndklædekroge, der passer til dine behov og passer til din indretning. Du finder hele vores udvalg her på siden. Er du på udkig efter noget andet? Så har vi et bredt udvalg af knager til badeværelset i andre farver og materialer.

Kurv

Ingen varer i kurven.