Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Møbelben

Giv dine møbler et løft med vores spændende udvalg af flotte møbelben, der er designet til at tilføje karakter og stil til enhver indretningsstil. Hos Grebkompagniet finder du et bredt udvalg af møbelben i forskellige former, farver og materialer, der passer til alle rum og møbeltyper.

Vores møbelben er ikke bare funktionelle støttepunkter; de spiller, ligesom valg af greb og knopper til dit møbel, en afgørende rolle i at definere din boligindretning. Uanset om du leder efter elegante bordben eller spændende møbelben, har vi et spændende udvalg, der passer til forskellige møbeltyper, herunder skænke, TV-bænke og opbevaringsmøbler.

Du kan nemt og hurtigt forvandle udseendet på dine møbler. Udskiftning af møbelben er en enkel måde at opgradere og give dine møbler præcis det statement du ønsker. Vores sortiment giver dig mulighed for at finde møbelben, der passer til din personlige stil og løfter din boligindretning i dit hjem.

Med de rigtige greb og knopper på dine møbler, kan gøre en stor forskel, og det gælder også for møbelben. Uanset om du foretrækker klassiske træben, moderne metalben eller noget derimellem, har vi møbelben, der understreger og løfter din indretningsstil.

Lad dine møbler skinne som designfavoritter ved at tilføje nye møbelben. Vores udvalg inkluderer alt fra elegante runde møbelben til moderne sorte firkantede ben, der virkelig løfter dine møbler til nye højder.

Har du et møbel fra Ikea eller nogen anden producent, så sæt et personligt præg på det ved at tilføje et nye møbelben og sæt nye greb eller knopper på det. På den måde kan du nemt transformere et almindeligt møbel til noget helt unikt.

Uanset om du ønsker at tilføje elegance, modernitet eller bare et strejf af personlighed til dine møbler, så kan vores udvalg af møbelben være din kilde til inspiration. Gør dine møbler til et udtryk for din personlige stil og skab en spændende boligindretning.

Rydfilter
  • Møbelben Fonda 6005 150 Mat Messing

    Møbelben Fonda 6005 150 Mat Messing

    249,00 kr.
    Tilføj til kurv
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.