Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Håndklædeholdere & håndklædestænger

Leder du efter en stilfuld og praktisk måde at opbevare dine håndklæder pænt på? Hos Grebkompagniet har vi et udvalg af håndklædeholdere og håndklædestænger i forskellige farver og materialer, så der er noget for enhver smag. Ikke alene holder de dine håndklæder ryddelige og væk fra gulvet, men de hjælper dem også med at tørre hurtigere. Uanset om du er på udkig efter en sort håndklædeholder, en håndklædeholder i messing eller leder efter håndklædestænger i stål, finder du det helt sikkert i vores udvalg her på siden.

Rydfilter
 • Grebkompagniet Stang

  Håndklædestang Base 200 Mat Sort

  247,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Stang

  Håndklædestang Base 100 Krom

  238,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Stang

  Håndklædestang Base 200 Børstet rustfrit Stål

  247,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Stang

  Håndklædestang Base 200 Poleret Messing

  273,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Stang

  Håndklædestang Base 100 Børstet Rustfri Stål look

  238,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Stang

  Håndklædestang Solid – Børstet rustfri Stål Look

  249,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Stang

  Håndklædestang Base 200 Krom

  247,00 kr.
  Tilføj til kurv
Grebkompagniet Stang

Praktisk håndklædeholder til vægmontering

Hvis du ikke har så meget plads, er vores håndklædeholdere til væg en god mulighed. Vægmonterede håndklædeholdere er en fantastisk måde at holde dit badeværelse ryddeligt og organiseret på, samtidig med at de giver dig nem adgang til nogle dejlige, varme håndklæder, når du har brug for det. De optager minimal plads og ser godt ud på ethvert badeværelse. Det er en fantastisk måde at tilføje både funktionalitet og stil til dit badeværelse.

Smarte, selvklæbende håndklædestænger

Håndklædestænger til vægmontering er ikke kun praktiske, men også meget nemme at sætte op. Selvklæbende håndklædeholdere kan hænges på væggen uden at skrue og bore i væggen, hvilket betyder, at dine vægge og fliser forbliver intakte. Denne type håndklædeholder kræver ingen skruer, og du kan lynhurtigt montere den.

Selvklæbende håndklædeholdere er en smart løsning, der kan bruges i alle badeværelser uanset størrelse. Det er en stilren og funktionel løsning, der kan tages i brug med det samme. Desuden fås vores håndklædeholdere til væg i forskellige stilarter og overflader, så de passer til din badeværelsesindretning.

Køb håndklædeholder hos Grebkompagniet

Hos Grebkompagniet har vi et bredt udvalg af håndklædeholdere, der er både praktiske og stilfulde. Vores håndklædeholdere er af høj kvalitet og er fremstillet af gode, solide materialer. Så hvis du leder efter en smart løsning til opbevaring af dine håndklæder, bør du kunne finde det i vores udvalg af håndklædeholdere og håndklædestænger her på siden.

Vi forhandler også andet badeværelsestilbehør, der matcher vores håndklædeholdere. Det giver dig mulighed for at skabe en ensartethed i din badeværelsesindretning.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.