Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Toiletbørste & toiletbørsteholdere

En toiletbørste og toiletbørsteholder er en vigtig ting på ethvert badeværelse. En god toiletbørsteholder skal være stilfuld, holdbar og nem at rengøre. Når du vælger en toiletbørsteholder, er det vigtigt at overveje den overordnede stil i dit badeværelse. Du bør også tænke på, hvor ofte du vil bruge holderen, og om du har brug for noget, der er let at rengøre. Toiletbørsteholdere fås i mange forskellige stilarter, lige fra klassiske og traditionelle designs til mere moderne og nutidige modeller. Hvis du ønsker et elegant og minimalistisk look til dit badeværelse, finder du din nye toiletbørsteholder i vores sortiment.

Rydfilter
 • Grebkompagniet Toiletbørste

  Toiletbørste Solid – reserve

  79,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Toiletbørste

  Toiletbørste Solid Mat Sort

  409,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Toiletbørste

  Toiletbørste Solid Børstet Rustfrit Stål

  409,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Toiletbørste

  Toiletbørste Solid Krom

  409,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Toiletbørste

  Toiletbørste Solid Poleret Messing

  579,00 kr.
  Tilføj til kurv

Væghængt toiletbørste

Væghængte toiletbørster er en god mulighed for dem, der leder efter en enkel og elegant løsning på deres behov for toiletrengøring. I modsætning til en almindelig toiletbørste, kan en væghængt toiletbørste få en ellers kedelig genstand til at se lidt mere stilet ud.

Vores væghængte toiletbørster har et enkelt og tidløst design. De fylder mindre end en traditionel toiletbørste og har et renere samlet udseende. Toiletbørsten kan nemt udskiftes, så du kan få glæde af selve holderen i lang tid uden at gå på kompromis med hygiejnen.

Vores væghængte toiletbørster få i 4 forskellige farver: krom, børstet stål, poleret messing og mat sort. Hvis du leder efter en toiletbørste, der passer perfekt til stilen på dit badeværelse, er vores væghængte toiletbørster ideelle. Der er helt sikkert en, der passer perfekt til dit rum. Desuden er de nemme at holde rene og ser flotte ud, så du kan være sikker på, at dit badeværelse altid vil se godt ud.

Vores væghængte toiletbørster er nemme at montere på væggen. De monteres med selvklæbende tape, så du behøver ikke at bore huller i væggen. Det bliver ikke nemmere.

Køb toiletbørsteholdere på Grebkompagniet

Alle har brug for en toiletbørste og toiletbørsteholder, men hvis du er på udkig efter en elegant og stilfuld toiletbørste, er vores toiletbørsteholdere og væghængte toiletbørster perfekt til dig. De er fremstillet af materialer af høj kvalitet, er designet til at holde længe og ser godt ud på ethvert badeværelse. Du kan se udvalget af toiletbørsteholder og væghængte toiletbørster på siden. Bestil din i dag, og nyd et renere badeværelse i morgen!

Du finder hele vores sortiment af tilbehør til badeværelset her.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.