Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Messing Lounge 160 Børstet

Varenr. HS-FP-240330160-21

136,00 kr.

I restordre. Ved bestilling fås en dato for hvornår vi kan sende ordren

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Messing danner grundlaget for dette Lounge messing greb i en børstet udgave. Det gør det modstandsdygtigt over for den daglige slitage, som mange greb bliver udsat for. Grebet er lavet i smukt messing med en børstet finish. Brugen af messing gør, at grebet har en varm glød, der vil pynte på skabe og skuffer rundt om i hjemmet. Den matte overflade gør samtidig, at ridser i overfladen ikke ses lige så tydeligt som på et blankpoleret materiale.

Dette messing greb er perfekt for dig, der vil tilføre dit hjem et strejf af elegance, og som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Lounge-serien byder også på modeller med læderovertræk, hvis du søger en grebsløsning, der skiller sig lidt ud fra mængden. Køkkengreb Lounge fås ud over denne gun-metal udgave også i følgende udtryk: Blank, silke poleret, poleret messing, sort, gun-metal og i ubehandlet messing.

Derudover laves Lounge også i mange andre udtryk, så du har rig mulighed for at finde det helt rette match til dit hjem.

Bøjlegreb Lounge fås også i en kortere model på 128 mm.

Produktspecifikationer:
  • C/C: 160 mm
  • Diameter: 7 mm
  • Længde: 174mm
  • Bredde: 7 mm
  • Dybde: 35 mm
  • Materiale: Børstet messing
  • Skruer medfølger
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.