Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Messing Lounge 160 Brun læder

Varenr. HS-FP-240330160-104-29

260,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Det gyldne messing greb og det brune læder på dette greb er intet mindre end et match made in heaven. De to materialer komplimenterer hinanden på fineste vis, og et yderst stilfuldt greb er skabt.

Dette messing greb kan for eksempel bruges til at tilføre en klædelig varme til skabslåger og skuffer i køkkenet. Brugen af læder er med til at sikre en behagelig oplevelse, når du skal have fat i ingredienserne i skuffen, eller du skal åbne lågen til den indbyggede opvaskemaskine. Dette Lounge messinggreb kan også bruges til at give et frisk pust til nye og gamle møbler i dit hjem.

Foretrækker du grebet uden læderovertræk, så fås Lounge også uden læder og i ubehandlet messing.

Du kan også få køkkengreb lounge i en model uden læder.

Produktspecifikationer:
  • C/C: 160 mm
  • Diameter: 7 mm
  • Længde: 174mm
  • Bredde: 7 mm
  • Dybde: 35 mm
  • Materiale: Rustfrit stål, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.