Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Dot Rustfri Look

Varenr. HS-FP-511360030-66

53,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Hans Sandgren Jakobsen står bag udformningen af denne knop. Med mere end 30 års erfaring i branchen og adskillige designpriser i bagagen er der garanti for veludførte designs fra hans hånd, og denne Dot knop er ingen undtagelse. Knoppen er lavet med en smal fod og et bredt hoved, der giver en god og brugervenlig knop. Samtidig giver det rustfri look en rå finish, som vil klæde møbler i enhver farve og alle slags materialer.

Knoppen har en diameter på 30mm og en dybde på 26mm og er produceret af møbelinventarvirksomheden Furnipart, som har base i Hinnerup i det østlige Jylland.

Køkkenknop Dot fås også i krom og ubehandlet messing.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 30 mm
  • Dybde: 26 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se alle vores rustfri knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.