Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Patina 45 Ubehandlet Messing

Varenr. HS-FP-242430045-15

55,00 kr.

I restordre. Ved bestilling fås en dato for hvornår vi kan sende ordren

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Messing greb Patina udgør en diskret grebsløsning, som trods sin lille størrelse vil kunne gøre en stor forskel for fronterne i dit hjem. Den gyldne messingfinish vil give et elegant touch til både mørke og lyse låger. Den bøjede form gør, at det er nemt at gribe fat om, når du skal have fat i stort og småt i skabe og skuffer.

Furnipart har stået for både design og produktion af dette messing greb. De er som altid er de leveringsdygtige i et både flot og funktionelt greb. Patina vil klæde den romantiske såvel som den minimalistiske indretning.

Med sin lille størrelse vil grebet være et godt valg til de mindre fronter for et harmonisk look. Til de større skabe og bredere skuffer kan du med fordel vælge den anden model i serien, der har en længde på 120mm.

Produktspecifikationer

  • C/C: 30 mm
  • Længde: 45 mm
  • Brede: 42,2 mm
  • Højde: 18,5 mm
  • Materiale: Poleret Massiv blyfri messing
  • Vær opmærksom på at grebet vil patinere over tid. Der kan forekomme patinering på grebene allerede ved levering.
  • Design: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre messing greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

30 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.