Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Manta 160 Eg | Lakeret

Varenr. HS-FP-101390160-052

98,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Det lyse egetræ, som dette greb er lavet af, er med til at give den et organisk udtryk, der harmonerer perfekt med den afrundede udformning. Søger du et trægreb ud over det sædvanlige, så er du kommet til det rette greb.

Lader du flere Manta greb gå igen rundt om i huset, eller bruger du andet interiør i eg, så vil det skabe et flot helhedsindtryk og bringe træet i fokus på fineste vis.

Dette greb kan bruges til på effektiv vis at bløde hårde skabsflader op og bringe et strejf af naturen ind i hjemmet. Grebet vil desuden udgøre en fin kontrast til de sorte og hvide elementer, der præger mange danske hjem. Her får du et smukt og formfuldendt greb til en rigtig god pris.

Køkkengreb Manta fås i kortere model på 64 mm samt en længere model på 224 mm.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 240 mm
  • Bredde: 26 mm
  • Dybde: 26 mm
  • Skruer medfølger
  • Producent: furnipart

Du kan se alle vores egetræs greb her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.