Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Manta Mini Eg Lakeret

Varenr. GK-VI-6779-45-01-200

48,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Giv dit hjem et strejf af naturens ro med dette fine trægreb, der er udført i egetræ. Den rå struktur, der præger egetræet, er bevaret på dette greb, hvilket giver det et helt specielt udtryk. Egetræs greb Manta er lavet med afrundede hjørner, som er med til at fremhæve det organiske udtryk på fineste vis.

Du kan for eksempel lade grebets organiske udtryk præge lågerne i dit køkken. Grebet kan også med fordel bruges til skabe og kommoder i soveværelset, hvor de vil bidrage til en rolig stemning, der gør det nemmere at komme ned i gear inden sengetid.

Søger du et alternativ til grebets gyldne farve, så kan du med fordel se nærmere på det andet Manta greb, der er lavet af det noget mørkere valnøddetræ.

Trægreb Manta fås i 2 længere modeller på henholdsvis 160 mm og 224 mm.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 32 mm
  • Længde: 80 mm
  • Bredde: 26 mm
  • Dybde: 26 mm
  • Skruer medfølger
  • Producent: furnipart

Du kan se alle vores egetræs greb her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

32 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.