Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Manta Mini Valnød Lakeret

Varenr. HS-FP-101390032-292

78,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Vil du skabe en naturlig varme og hygge i dit hjem, så er dette Manta greb vejen frem. Trægreb Manta Mini 64 er lavet af valnøddetræ, hvis åreaftegninger er bevaret, og det skaber et yderst dekorativt spil.

Valnøddetræ har en god evne til at modstå stød, så her får du et yderst holdbart greb, som kan modstå dagligdagens slitage. Du kan med fordel placere dem på skabe og skuffer i køkkenet, hvor de vil give dig nem og hurtig adgang til stort og småt.

Dette greb er lille i størrelsen, og det vil derfor fungere fantastisk godt på mindre skuffer og smallere skabe. Foretrækker du et lysere udtryk, så tag et kig på egetræsmodellen af Manta grebet.

Trægreb Manta Mini fås også i 2 længere modeller på 160 mm og 224 mm.

Specifikationer:

  • C/C: 32 mm
  • Længde: 80 mm
  • Bredde: 26 mm
  • Dybde: 26 mm
  • Skruer medfølger
  • Producent: furnipart

Du kan se alle vores lakerede trægreb i valnød her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

32 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.