Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Manta 224 Valnød Lakeret

Varenr. GK-VI-6778-70-01-200

130,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Findes der noget smukkere end valnød, der bare har de fineste naturlige linjer og bløde kanter? Det synes vi ikke. Derfor er vi også virkelig glade for dette unikke køkkengreb i netop valnød, der uden tvivl viser naturen fra sin bedste side.

Yderligere er vores Manta Køkkengreb lakeret, så det er endnu blødere at gribe fat i, og samtidig får det også en smuk finish. Køkkengrebet i eg passer perfekt ind i det nordiske hjem eller der, hvor man virkelig har forelsket sig i naturen egne materialer.

Hos Grebkompagniet kan mange lækre greb i valnød, men det her er en af vores absolutte favoritter. Formen er nemlig noget helt særligt. Det er et greb, der skal ses og mærkes.

Trægreb Manta fås i 2 kortere udgaver på 64 mm og 160 mm.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 224 mm
  • Længde: 342 mm
  • Bredde: 27 mm
  • Dybde: 27 mm
  • Skruer medfølger
  • Producent: furnipart
  • Leveres med skruer

Du kan se alle vores lakerede trægreb i valnød her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

224 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.