Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Trægreb Elan 160 | Greb i egetræ

Varenr. GK-FP-104420160-052

169,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Trægreb Elan eg er et elegant greb til køkken og resten af hjemmet med en perfekt balance mellem funktionalitet og design. De bløde afrundede kanter gør det til det perfekte valg til dine skuffer og skabe i køkkenet og i garderoben.

Elan som greb til køkken findes i 2 længder – 32 mm og 160 mm, 600 mm og 1200 mm – Og fås også i Børstet Messing, Sort og Rustfri Stål Look.

Greb Elan kan også bruges som møbelgreb på din kommode eller skænk. Her kan du med fordel sætte Elan på langs. Alt afhængigt af hvor store dine skuffer er, kan du vælge mellem de 4 forskellige størrelser.

Ønkser du rene linjer i dit køkken, kan trægreb Elan også bruges her. Med de 4 forskellige længder er der rig mulighed for at skabe en sammenhæng i hele køkkenet med samme type greb og knopper.

Greb Elan fås også i en mørkebrun udgave.

Produktspecifikationer

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 200 mm
  • Højde: 22
  • Bredde: 19,5 mm
  • Materiale: Eg FSC 100%, lakeret
  • Design: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle greb i egetræ.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.