Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Elan 160 Rustfri Look

Varenr. GK-FP-453320160-66

114,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Èlan er et elegant køkkengreb med en perfekt balance mellem funktionalitet og design. De bløde afrundede kanter gør det til det perfekte valg til dine skabe i køkkenet og i garderoben.

Køkkengreb Elan findes i 4 forskellige længder – 32 mm, 160 mm samt som eksta lange skabsgreb på 600 mm og 1200 mm – og fås i Børstet Messing, Mat Sort og Rustfri Stål Look.

Produktspecifikationer

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 200 mm
  • Højde: 17,5
  • Bredde: 20 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Design: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle vores rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.