Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Elan 600 Rustfri Stål Look

Varenr. GK-FP-453320544-66

201,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Greb til skabe rustfri – Èlan – er et elegant greb til køkken med en perfekt balance mellem funktionalitet og design. De bløde afrundede kanter gør det til det perfekte valg til dine skabe i køkkenet og i garderoben.

Elan som greb til skabe rustfri findes i 4 længder – 32, 160 og de ekstra lange skabsgreb på 600 og 1200 mm – Og fås Børstet Messing, Sort og Rustfri Stål Look.

Greb Elan kan også bruges som møbelgreb på din kommode eller skænk. Her kan du med fordel sætte Elan på langs. Alt afhængigt af hvor store dine skuffer er, kan du vælge mellem de 4 forskellige størrelser.

Ønsker du rene linjer i dit køkken, kan køkkengreb Elan også bruges her. Med de 4 forskellige længder er der rig mulighed for at skabe en sammenhæng i hele køkkenet med samme type greb.

Produktspecifikationer

  • C/C: 160+544 mm
  • Længde: 600 mm
  • Højde: 17,5
  • Bredde: 20 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium
  • Design: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle greb i rustfri.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne. 

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres. 

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

160+544 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.