Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Edge Straight 40 Børstet messing

Varenr. HS-FP-419720040-31

35,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Den prisvindende designer Adam Laws er idémageren bag dette unikke greb børstet messing Edge Straight, og han viser endnu engang, hvorfor han er en af de dygtigste inden for sit felt. Grebet er lavet med en diskret bue, der bliver fremhævet på fineste vis af grebets flotte messinglook. Grebet har desuden en børstet finish, som er med til at sætte den sidste prik over i’et, og et fuldendt greb er skabt.

Greb børstet messing Edge Straight monteres på enkel vis ved at fæstne det på bagsiden af skuffen, og det bliver derfor ikke meget nemmere at friske skufferne i dit hjem op med skinnende nye greb.

Grebet er et certificeret Cradle-2-Cradle produkt, hvilket er en garanti for, at grebet er produceret under forsvarlige forhold.

Greb børstet messing Edge straight fås i 6 forskellige længder; 40 mm, 100 mm, 200 mm, 350 mm, 600 mm og det ekstra lange på 1200 mm.

Du kan også tage et kig på Edge Straight i antik messing.

Produktspecifikationer:
  • C/C (afstand mellem hullerne): 20 mm
  • Længde: 40 mm
  • Højde: 18 mm
  • Dybde: 41 mm
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet (kan ikke sammenlignes 1:1 med f.eks. et blandingsbatteri i messing, kan fremstå lidt rødlig i varm belysning)
  • Skruer medfølger
  • Passer til skabtykkelsen 16 – 20 mm!
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se alle vores profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.