Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Edge Straight 40 Krom

Varenr. HS-FP-419720040-08

56,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med et blankt look er dette skuffegreb i krom et stilrent og klassisk valg til både køkken, bad og garderobe. Den skinnende overflade er en elegant detalje i indretningen og let at tørre over for fedt og snavs, så du kan nyde din nye grebsløsning år efter år. Er dit armatur i et lignende look, kan du med disse greb skabe sammenhæng i rummet og opnå et stilrent og roligt udtryk.Grebet er produceret af danske Furnipart og designet af Adam Laws, så du er sikret kvalitet for pengene og et raffineret design. Derudover er grebet produceret under ansvarlige forhold, og dermed får du et bæredygtigt skuffegreb.

Profilgreb Edge Straight i mat hvid fås også i 2 længere modeller på 200 mm og en længere  model på 350 mm. Derudover kan du få profilgrebet i mat sort samt børstet messing, i børstet antracit, i rustfri finish og i antik messing.

Produktspecifikationer:
  • C/C (afstand mellem hullerne): 20 mm
  • Længde: 40 mm
  • Højde: 18 mm
  • Dybde: 41 mm
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart
  • Passer til skabtykkelsen 16 – 20 mm!

Se alle de andre flotte krom greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.