Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Edge Straight 40 Børstet Antracit

Varenr. HS-FP-419720040-91

35,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Er du på udkig efter et mindre skuffegreb, som sætter prikken over i´et på dine skuffer og skabe, kan du med fordel se nærmere på dette stilfulde design. Som en del af den stilrene Edge Straight-serie, har du mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige farver og længder, så du fuldender dit hjem med delikate nuancer.
Dette design er det mindste i serien, og derfor kan du med fordel montere det på lettere skuffer og skabe, så der er balance mellem æstetik og praktik.Det diskrete skuffegreb tilfører lækre detaljer i hele hjemmet, men lader dine fronter træde frem, og så du sikret en nem montering, da der medfølger skruer.

Køkkengreb Edge Straight i antracit fås i 3 længere modeller på henholdsvis 100 mm, 200 mm og den lange på 350 mm.

Produktspecifikationer:
  • C/C (afstand mellem hullerne): 20 mm
  • Længde: 40 mm
  • Højde: 18 mm
  • Dybde: 41 mm
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart
  • Passer til skabtykkelsen 16 – 20 mm!

Se alle de andre spændende antracit greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.