Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Edge Straight 100 Børstet antracit

Varenr. HS-FP-419720100-91

57,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Ønsker du et tidløst køkkengreb, som kan sætte farve på dit køkken eller bad, kan du med fordel se nærmere på dette greb. Med sit stilrene og moderne design er håndtaget et dekorativt og praktisk element i din indretning og dermed en optimal designløsning, som passer til en lang række indretningsstile.

Grebet er fremstillet i aluminium og overfladebehandlet, så du kan nyde dette hverdagsdesign i mange år. Bag det legende design er Adam Laws, som mestrer tidløst design og funktionalitet, så du er sikret høj kvalitet og et smuk udtryk til at fuldende din indretning.

Køkkengreb Edge Straight i antracit fås også i en kortere model på 40 mm samt 2 længere modeller på henholdsvis 200 mm og den lange på 350 mm.

Passer til skabstykkelsen: 16 – 20 mm!

Produktspecifikationer:

  • C/C: 60 mm
  • Længde: 100 mm
  • Højde: 18 mm
  • Dybde: 41 mm
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre antracit greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.