Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Edge Straight 350 Børstet antracit

Varenr. HS-FP-419720350-91

115,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

De små valg er ofte de sværeste, og dette gælder også, når du leder efter nye skabsgreb, for selvom grebet pladsmæssigt er en forholdsvis lille del af køkken eller bad, er det et vigtigt element heri. Både det æstetiske og funktionelle aspekt skal være lige i øjet, og med dette greb får du begge dele.Designets lækre, rene liner og den runde udformning giver grebet balance og kombineret med det solide materialevalg, får du et slidstærkt skabsgreb med en lang levetid. Grebet fås i seks forskellige udtryk og tre længder, så der er rig mulighed for, at du finder dit nye greb heriblandt.

Køkkengreb Edge Straight i antracit fås også i 3 kortere modeller på 40 mm samt 2 længere modeller på henholdsvis 100 mm og den lange på 200 mm.

Produktspecifikationer:
  • C/C: 2×160 mm
  • Længde: 350 mm
  • Højde: 18 mm
  • Dybde: 41 mm
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart
  • Passer til skabstykkelsen: 16 – 20 mm!

Se alle de andre flotte antracit greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.