Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Edge Straight 350 Krom

Varenr. HS-FP-419720350-08

213,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette raffinerede skabsgreb er produceret af den danske virksomhed Furnipart og del af en større serie, hvor du kan vælge mellem en lang række farver og længder, så du er sikret et smagfuldt og praktisk design. Den bløde udformning på grebets forside sikrer en god betjening og giver let adgang til indhold i skuffer og skabe. Med den brede montageplade får du en solid montering, så dine skuffer holder til hverdagens brug år efter år.Det udtryksfulde og elegante skabsgreb er fremstillet i aluminium og overfladebehandlet, hvilket giver et slidstærkt greb, og så er det produceret under forsvarlige forhold og dermed bæredygtigt.

Køkkengreb Edge Straight i antracit fås også i 2 kortere modeller på 40 mm samt på 200 mm.

Produktspecifikationer:
  • C/C: 2×160 mm
  • Længde: 350 mm
  • Højde: 18 mm
  • Dybde: 41 mm
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart
  • Passer til skabstykkelsen: 16 – 20 mm!

Se alle de andre krom greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.