Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Edge Straight 200 Krom

Varenr. HS-FP-419720200-08

131,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med sit blanke look er dette køkkengreb et populært valg i mange hjem, da armatur og dørhåndtag ofte har et lignende udtryk, og du herigennem kan skabe sammenhæng i dine rum. Grebet er designet af Adam Laws og produceret af danske Furnipart, hvilket sikrer dig lang holdbarhed og kvalitet samt funktionelt og stilrent design.

Køkkengreb Edge Straight er fremstillet af aluminium og overfladebehandlet, hvilket giver dig lette greb, som er nemme at holde rene. Derudover medfølger skruer, så du let kan montere din nye grebsløsning, og så produceres grebet i standardstørrelser, så du med fordel kan anvende dine monteringshuller, hvis du ønsker at udskifte dine nuværende greb til denne smagfulde løsning.

Profilgreb Edge Straight i mat hvid fås også i en kortere model på 40 mm og en længere  model på 350 mm. Derudover kan du få profilgrebet i mat sort samt børstet messing, i børstet antracit, i rustfri finish og i antik messing.
Produktspecifikationer:
  • C/C: 2×80 mm
  • Længde: 200 mm
  • Højde: 18 mm
  • Dybde: 41 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart
  • Passer til skabstykkelsen: 16 – 20 mm!

Se alle de andre krom greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.