Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Edge Straight 200 Rustfrit Look

Varenr. HS-FP-419720200-66

84,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Leder du efter et nordisk og minimalistisk  profilgreb til dit nye køkken, er dette et oplagt valg. Grebet er med sit enkle look et populært valg i moderne køkkener, og da det findes i seks forskellige udtryk og tre forskellige længder, kan du også finde det greb, som matcher dit rum.

Når du skal vælge et nyt profilgreb, kan du med fordel indtænke farve- og materialevalg af eksempelvis armatur, vask, dørhåndtag og vask, så du sikrer en rød tråd i indretningen. Dermed får du et ensartet udtryk, hvilket giver ro og sikrer sammenhængen i den overordnede indretning.

Edge Straight fås findes i 6 længder kan du skabe sammenhæng i hele indretningen – 40 mm, 100 mm, 200 mm, 350 mm, 600 mm og 1200 mm.

Du kan eventuelt også se på Edge Straight i Børstet Messing og Mat sort.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 2×80 mm
  • Længde: 200 mm
  • Højde: 18 mm
  • Dybde: 41 mm
  • Passer til skabstykkelsen: 16 – 20 mm!
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se alle vores profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.