Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Edge Straight 1200 Rustfri Stål Look

Varenr. GK-FP-4197201200-66.1

310,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Edge Straight er det ultimative skabsgreb / profilgreb, der monteres lige på kanten af køkkenlågen/garderobelågen. Edge Straight har en tidløs elegance og et fantastisk skabsgreb med den dråbeformede profil. Det er utrolig nemt at montere på en standardflade af normal tykkelse, hvilket gør det til det perfekte valg til dine skabe i køkkenet og i garderoben.

Edge Straight fås findes i 6 længder kan du skabe sammenhæng i hele indretningen – 40 mm, 100 mm, 200 mm, 350 mm, 600 mm og 1200 mm.

Du kan eventuelt også se på Edge Straight i Børstet Messing og Mat sort.

Produktspecifikationer

  • C/C: 7 x 160 mm
  • Længde: 1200 mm
  • Højde: 18
  • Bredde: 40,9 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Design: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se alle vores skabsgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

7×160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.