Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Edge Straight 350 Børstet messing

Varenr. HS-FP-419720350-31

113,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Intet er overladt til tilfældighederne med dette greb til køkkenlåger. Det er udformet med en let bue, og samtidig er det lavet på en måde, så det er bredest i kanten, hvilket giver et godt greb, så du nemt kan åbne lågen til en opvaskemaskine eller få adgang til krydderier og ingredienser i skabe og skuffer.
Greb Edge Straight er lavet i aluminium med en finish i børstet messing, og det er med til at give grebet et strejf af luksus og elegance. Greb til køkkenlåger Edge Straight passer til skabstykkelsen 16-20mm og skal blot fæstnes på bagsiden af skuffen/lågen.
Søger du et greb, hvor du både får brugervenlighed og et flot look, og som samtidig er til at betale, så er grebet her med stor sandsynlighed noget for dig.
Greb børstet messing Edge straight fås i 6 forskellige længder; 40 mm, 100 mm, 200 mm, 350 mm, 600 mm og det ekstra lange på 1200 mm.
Produktspecifikationer:
  • C/C (Afstand mellem hullerne): 2×160 mm
  • Længde: 350 mm
  • Højde: 18 mm
  • Dybde: 41 mm
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet (kan ikke sammenlignes 1:1 med f.eks. et blandingsbatteri i messing, kan fremstå lidt rødlig i varm belysning)
  • Passer til skabstykkelsen: 16 – 20 mm!
  • Skruer medfølger
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se alle vores profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.