Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Shuffle Børstet messing

Varenr. HS-FP-543160160-33

104,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Den italienske designerduo Meneghello Paolelli har skabt dette exceptionelle messing greb. Deres unikke øje for at skabe tidløse og elegante designs har resulteret i et hav af designpriser, og med dette køkkengreb har de udtænkt endnu et lille mesterværk.

Køkkengrebet er lavet i zink med en børstet messingfinish, som er med til at give det et eksklusivt touch. Lader du en låge i dit hjem dekorere med dette Shuffle messing greb, så vil det straks få rummet til at virke mere indbydende med sin varme og sin lækre, gyldne finish. Køkkengreb Shuffle kan bruges til at give nyt liv til nye og gamle såvel som lyse og mørke møbler.

Køkkengreb Shuffle fås også rustfri stål finish samt i børstet antracit.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 172 mm
  • Bredde: 12 mm
  • Dybde: 37 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Meneghello Paolelli
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende messing greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.