Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Shuffle Børstet Antracit

Varenr. GK-FP-543160160-91

104,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Shuffle er produceret af den danske virksomhed Furnipart og designet af Meneghello Paolelli, så du er sikret et smukt design og funktionalitet. Dette køkkengreb er en nyfortolkning af det traditionelle håndtag. Med sit twist i midten får det et spændende udtryk og tilfører samtidig et levende look og flotte detaljer i køkken eller bad.

Det tidløse køkkengreb er velegnet til skuffer og låger i hele hjemmet og derudover ideelt til montage på kommoder og skabe, hvis de skal have nyt liv. Dermed er greb Shuffle et godt bud på et tidløst greb, der samler alle hjemmets rum og skaber en rød tråd af kvalitet og design.

Grebet i børstet antracit fås derudover også i børstet messing samt i rustfri stål finish.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 172 mm
  • Bredde: 12 mm
  • Dybde: 37 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Meneghello Paolelli
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i antracit.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.