Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Rio 128 Antik kobber

Varenr. HS-FP-530660128-98

107,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Med sin slanke udformning er dette køkkengreb velegnet til alt fra elementer i køkken, bad og garderobe til en ny finish på dine møbler. Grebet får med de brede montagepunkter et solidt fæste på alle overflader, så du får et slidstærkt greb med en lang levetid. Samtidig giver den høje grebsflade med sine afrundede kanter et behageligt greb, så du let kan komme til indholdet i skuffer og skabe.

Er du til køligere toner eller mørkere farver, fås dette køkkengreb i flere forskellige udtryk, så gå på opdagelse i udvalget og find det greb, som giver dine elementer det sidste touch.

Se møbelgreb Rio i de andre udtryk: Den klassiske i rustfri finish, den spændende i antik grå, den nye i antik brun og den moderne i mat sort.

Produktspecifikation:

  • C/C: 128 mm
  • Længde: 164 mm
  • Bredde: 16 mm
  • Dybde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se de andre kobber greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.