Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Rio 128 Antik Brun

Varenr. HS-FP-530660128-23

102,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Kamper Form, med Jakob Kamper i spidsen, beviser med dette køkkengreb, at intet bliver overladt til tilfældighederne med deres designs. Grebet byder således på brede montagepunkter, der sikrer et solidt fæste. Samtidig er håndtaget lavet med afrundede kanter, der sikrer et behageligt greb, når der skal åbnes for skabe og skuffer. Sidst, men ikke mindst så er grebet lavet med en antik brun finish, der giver det et charmerende og meget autentisk udtryk.

Med grebet her kan du sætte dit eget unikke præg på køkkenet, eller du kan give møblerne et personligt touch. Uanset hvor du vælger at placere grebet, så er du sikret funktionalitet og et velgennemtænkt design.

Se køkkengreb Rio i de andre udtryk: Den klassiske i rustfri finish, den spændende i antik grå, den flotte i antik kobber og den moderne i mat sort.

Produktspecifikation:

  • C/C: 128 mm
  • Længde: 164 mm
  • Bredde: 16 mm
  • Dybde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i antik.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.