Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Rio 128 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-530660128-66

87,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette stilrene og tidløse køkkengreb, som er produceret af det danske firma Furnipart, er et produkt i særklasse. Med sit moderne design, afrundede kanter og hjørner samt en skarp overflade får du et greb, som tilfører både æstetik og funktionalitet i hele hjemmet. Denne enkle grebsløsning giver dine skabe og skuffer et ekstra pift, og med de mange anvendelsesmuligheder kan du binde hele hjemmets udtryk sammen.

Ønsker du et anderledes og personligt element i indretningen, giver monteringsmulighederne som vandret og lodret montering et unikt look alt efter, hvad du vælger, og hvordan dine elementer er placeret. Derudover har grebet en solid kontakt med facaderne, så selv de tungeste skuffer og skabe kan monteres herpå og holde til hverdagens brug.

Se køkkengreb Rio i de andre udtryk: Den flotte i antik kobber, den spændende i antik grå, den nye i antik brun og den moderne i mat sort.

Produktspecifikation:

  • C/C: 128 mm
  • Længde: 164 mm
  • Bredde: 16 mm
  • Dybde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.