Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Rio 128 Antik Grå

Varenr. HS-FP-530660128-22

94,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Møbelgreb Rio laves i 5 forskellige udtryk, så du kan finde din egen favorit. Passer denne model med sit antikke grå look ikke ind i dit hjem, så finder du garanteret et match med et greb i antik brun, antik kobber, rustfri eller matsort. Alle modellerne finder du her hos Grebkompagniet.

Grebet her er lavet med en grå finish, der er som skræddersyet til den minimalistiske stil, der ses i mange danske hjem. Grebets solide udformning sikrer, at der altid er nem adgang til skabe og skuffer, og de afrundede kanter gør grebet til et dekorativt element, der kan give nyt liv til både køkken og garderobe.

Se møbelgreb Rio i de andre udtryk: Den klassiske i rustfri finish, den flotte i antik kobber, den nye i antik brun og den moderne i mat sort.

Produktspecifikation:

  • C/C: 128 mm
  • Længde: 164 mm
  • Bredde: 16 mm
  • Dybde: 30 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende møbelgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.