Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Grace 160 Antik Kobber

Varenr. GK-BD-304317-11

74,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Greb Grace 160 i Antik Kobber er et stilfuldt og alsidigt køkkengreb, der passer perfekt til enhver boligindretning. Det er et greb med bløde afrundede kanter, der giver en elegant og blød fornemmelse, når man bruger det, og som samtidig sikrer et behageligt greb.

Grace fås i 4 forskellige udtryk (Børstet messing, Mat sort, Rustfri Look og Antik kobber), der passer til både det landlige og det moderne hjem. Det er et greb, der kan bruges i hele hjemmet, og som passer lige så godt på garderobeskabet som på køkkenlågerne og skufferne.

Produktspecifikationer

  • Hulafstand: 160 mm
  • Længde: 166 mm
  • Fod: 10 x 6 mm
  • Bredde: 10 mm
  • Dybde: 30 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer inkluderet: 16-19 mm front
  • Producent: Beslag Design

Se alle de andre kobber greb.

Greb og knopper fra Beslag design

Deres udvalg af køkkengreb, møbelgreb, køkkenknopper og møbelknopper, passer perfekt til enhver indretningsstil. Så der er rig mulighed for at skabe din helt egen stil i din boligindretning. Deres sortiment spænder fra det mest trendy til det klassisk landlige. Uanset om du foretrækker et klassisk, tidløst, elegant eller moderne design, så er der helt sikkert greb og knopper, der matcher din personlige stil og æstetik.

De byder på et bredt udvalg af greb, knopper og dørgreb, der er velegnede til brug i alle typer rum, lige fra hjemmet, til butikken, kontoret, restauranten og hotellet. Deres udvalg afspejler, at de rette detaljer ikke blot fuldender indretningen, men også fortæller en historie og fremhæver det personlige præg.

Kvalitet, holdbarhed og æstetik er en fælles nævner i deres udvalg. De stiller høje krav til deres leverandører og prioriterer bæredygtighed for at minimere miljøpåvirkningen og sikre etisk fremstillede produkter gennem hele processen.

Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.