Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Common 160 Antik Kobber

Varenr. HS-FP-535960160-98

96,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Leder du efter et stilrent design, som kan tilføre lidt farve i din indretning og fuldende udtrykket, er dette køkkengreb et godt valg. Common 160 er et elegant håndtag, som er produceret af den danske virksomhed Furnipart, og så findes det i flere farver, så du er sikret æstetik og praktik i både køkken, bad og garderobe.

Kobberfarven er velegnet til at give varme og stemning i indretningen og fungerer godt med naturmaterialer og mørkere toner. Ligeledes kan du skabe sammenhæng ved at bruge lignende farver og materialer i valget af armatur eller vask, for kun fantasien sætter grænser for, hvordan du indretter dig med dette unikke køkkengreb.

Greb Common fås også i rustfri finish.

Produktspecifikation:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 170 mm
  • Bredde: 19/16 mm
  • Højde: 30 mm
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i antik.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.