Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Common 160 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-535960160-66 2

94,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette enkle køkkengreb, som fås i to forskellige udtryk, er et godt valg, uanset om du er på jagt efter greb til køkken, bad og garderobe eller ønsker at give dine møbler nyt liv. Med sit stilrene design giver håndtaget dine elementer et tidløst look og med den praktiske udformning, som er let at rengøre, er du sikret et greb, der kan holde sig flot år efter år.

Udover det rustfri look fås dette køkkengreb også i et antik kobberlook, så du kan vælge det, der passer i dit hjem, hvad end din stil er nordisk, klassisk eller romantisk.

Produktspecifikation:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 170 mm
  • Bredde: 19/16 mm
  • Højde: 30 mm
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i rustfri finish.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.