Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Twist 224 Valnød Lakeret | Trægreb fra furnipart

Varenr. GK-VI-7732-70-01-200

162,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette trægreb i valnødtræ giver, med sit unikke design, hurtigt og nemt dit hjem et moderne og personligt udtryk.  Det karakteristiske twist-design skaber en visuel dynamik som fanger blikket, og tilføjer en flot elegance til enhver køkkenlåge eller skuffe. Overfladen giver et behageligt og sikkert greb til skabe og skuffer, hvilket gør det ideelt til daglig brug. Håndtaget er fremstillet af materialer i topkvalitet, som gør det både robust og holdbart. Køkkengreb Twist er derfor et ideelt valg hvis du søger et greb med lang levetid og en vedvarende skønhed i dit køkkenmiljø.

Trægreb Twist fås også i en kortere model på 64 mm (ubehandlet) og en længere på 320 mm.

Valnød er en mørkere træsort, som med sine mere brunlige og rødlige farver, vil bringe et strejf af naturen ind i indretningen og give et varmt og organisk look til ethvert rum i dit hjem. Da træet er lakeret, kræver grebet ikke efterbehandling.

Foretrækker du et lysere udtryk på dit trægreb, så tag et kig på grebet i egetræ i Twist serien lakeret eller ubehandlet.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 224 mm
  • Længde: 270 mm
  • Bredde: 35,5 mm
  • Højde: 40 mm
  • Materiale: Valnød, lakeret
  • Skruer medfølger
  • Producent: furnipart

Du kan se alle vores trægreb i valnød her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

224 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.