Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Copenhagen A Eg Ubehandlet

Varenr. GK-VI-3271-01-000

54,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette elegante trægreb Copenhagen A, der er blevet opkaldt efter den danske hovedstad, vil være en både flot og praktisk tilføjelse til køkkenfronterne. Grebet indgår som en integreret del af skuffen eller skabet, hvilket skaber et minimalistisk og formfuldendt udtryk.

Grebet er lavet af ubehandlet egetræ, hvilket giver det et råt og meget naturligt udtryk, som passer perfekt ind i det det nordiske hjem. Er du vild med det ubehandlede egetræ, så tag gerne et kig på de andre modeller i Copenhagen-serien, som byder på andre spændende udformninger af den lyse træsort.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 65 mm
  • Højde: 17 mm
  • Designer: Vonsild
  • Producent: furnipart

Se alle vores egetræs greb og indboringsgreb her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.