Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Copenhagen B Eg Ubehandlet

Varenr. GK-VI-3272-01-000

54,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Trægreb Copenhagen er lavet med en fordybning i midten, der gør det nemt at gribe fat med fingerspidserne, når indholdet i skabe og skuffer skal tilgås. Produktion og design af grebet har Vonsild stået bag, og de har specialiseret sig i at lave grebsløsninger af træ. Med greb Copenhagen beviser de endnu engang, at de formår at forene æstetik og funktionalitet på fineste vis.

Grebet er lavet af ubehandlet egetræ, som virkelig hitter i mange hjem. Skal indretningen i dit hjem også have et frisk pust af det lyse træ, så er dette greb et godt sted at starte.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 65 mm
  • Højde: 17 mm
  • Designer: Vonsild
  • Producent: furnipart

Se alle vores egetræs greb og indboringsgreb her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.