Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Copenhagen C Eg Ubehandlet

Varenr. GK-VI-3273-45-01-200

54,00 kr.

4 på lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Ubehandlet egetræ er et populært valg i indretningen, og hos Grebkompagniet forstår vi godt hvorfor. Den lyse træsort kan være med til at give et let og luftigt udtryk i indretningen, og med dette trægreb eg Copenhagen C kan du også lade træsorten sætte sit eget præg på din indretning.

Trægreb eg Copenhagen er et længere greb, som vil passe godt til de bredere skabe og skuffer i hjemmet. Det er lavet med en smart uddybning, som gør det nemt at gribe fat med fingerspidserne både fra siden og forfra. Brug Copenhagen til at give nyt liv til en kommode, eller monter den på fronterne i køkkenet. Valget er dit.

Produktspecifikation:

  • Længde: 210 mm
  • Bredde: 40 mm
  • Højde: 17 mm
  • Designer: Vonsild
  • Producent: furnipart

Se alle vores egetræs greb og indboringsgreb her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.