Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Tuba 256 Eg Lakeret

Varenr. GK-VI-6899-45-01-200

77,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Eg har i lang tid været og er stadig det foretrukne valg, når det kommer til hjemmets indretning, fordi træsorten er stærk og holdbar og kan anvendes til mange forskellige formål. Dette tidløse egetræs greb er med sit delikate look velegnet til de fleste indretningsstile, da det bringer liv og lys til det overordnede udtryk. Samtidig tilfører grebet et charmerende element i hjemmet, og så er du med de runde afslutninger sikret et behageligt greb fra alle sider.

Det stilrene greb fås også som knop, så du kan skabe sammenhæng i hjemmet uanset størrelsen af din møbler fronter, og så har du mulighed for at vælge mellem flere materialer og længder. Trægreb tuba fås også i en kortere udgave på 128 mm.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 256 mm
  • Længde: 280 mm
  • Bredde: 28 mm
  • Dybde: 19 mm
  • Materiale: Eg, lakeret
  • Skruer medfølger
  • Producent: furnipart

Se alle de lakerede trægreb i egetræ.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Kendetegnet ved et greb eller en knop fra danske Furnipart er den uovertrufne kvalitet, der både er synlig og mærkbar. Intet overlades til tilfældighederne i udformningen af deres greb og knopper.

Under de seks måneders designudvikling gennemgår både greb og knopper en omfattende række processer for at sikre, at det endelige produkt opfylder de strenge kvalitetskrav, furnipart har fastsat. Hvert enkelt greb og knop skal gennemgå en omfattende serie af tests, der udføres både under produktionen og på deres eget laboratorium i Danmark.

Der gennemføres forskellige tests, blandt andet for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis resultaterne ikke ligger inden for de specificerede tolerancer, gives der besked, og en ny prøveproduktion igangsættes.

Alle disse initiativer er implementeret af furnipart for at sikre, at samtlige greb og knopper opfylder de standarder, der kræves for at være et originalt furnipart-produkt. Dette bekræfter deres engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, hvor hver detalje er nøje gennemtænkt og testet for at imødekomme forventningerne til en ægte furnipart-oplevelse.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

256 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.