Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Tuba 128 Valnød Lakeret

Varenr. GK-FP-109020128-292

62,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Trægreb valnød Tuba 128 er et super moderne køkkengreb. Trægreb Tuba fås i 4 forskelligeudtryk: Sort, Lakeret eg, Ubehandlet eg og Valnød og fås i 2 forskellige længder (128 og 256 mm).

Fås også som knop.

Passer både til køkkenet, garderoben og til møbler (kommoder, etc.).

Produktspecifikationer:

  • C/C: 128 mm
  • Længde: 156 mm
  • Bredde: 28 mm
  • Dybde: 19 mm
  • Materiale: Valnød, lakeret
  • Skruer medfølger
  • Producent: furnipart

Se alle lakerede trægreb i valnød.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Kendetegnet ved et greb eller en knop fra danske Furnipart er den uovertrufne kvalitet, der både er synlig og mærkbar. Intet overlades til tilfældighederne i udformningen af deres greb og knopper.

Under de seks måneders designudvikling gennemgår både greb og knopper en omfattende række processer for at sikre, at det endelige produkt opfylder de strenge kvalitetskrav, furnipart har fastsat. Hvert enkelt greb og knop skal gennemgå en omfattende serie af tests, der udføres både under produktionen og på deres eget laboratorium i Danmark.

Der gennemføres forskellige tests, blandt andet for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis resultaterne ikke ligger inden for de specificerede tolerancer, gives der besked, og en ny prøveproduktion igangsættes.

Alle disse initiativer er implementeret af furnipart for at sikre, at samtlige greb og knopper opfylder de standarder, der kræves for at være et originalt furnipart-produkt. Dette bekræfter deres engagement i at levere produkter af højeste kvalitet, hvor hver detalje er nøje gennemtænkt og testet for at imødekomme forventningerne til en ægte furnipart-oplevelse.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.