Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb DROPS 128 Valnød Lakeret

Varenr. GK-FP-107820128-292

89,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Elementer af træ kan bruges til at skabe en behagelig ro og balance i indretningen. Er det lige præcis det præg, du ønsker at sætte på dit hjem, så kan du med fordel overveje at montere dette Drops trægreb på dine køkkenlåger eller kommodeskuffer. Drops er lavet af valnøddetræ, hvis mørke nuance vil give et varmt touch til indretningen.

Du kan også med fordel tage et kig på de andre modeller i serien, som tæller en elegant model af lyst egetræ og en tidløs sortmalet udgave. Udvælg din favorit eller kombinér de tre greb på kryds og tværs for at skabe dit eget personlige look. Valget er op til dig.

Drops trægreb i valnød fås også i 2 længere modeller på 160 mm og 224 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 128 mm
  • Længde: 178 mm
  • Bredde: 16 mm
  • Højde: 43 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Vonsild
  • Producent: furnipart

Du kan se alle vores trægreb i valnød her.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.